Cozfire

Tänk dig en plats du aldrig vill lämna.

För festen. För det vardagliga lugnet. För fredagseftermiddagen i september när du stämplat ut för veckan. För sommarkvällarna som aldrig får ta slut. Det är nästan så att du längtar till att solen ska gå ner och temperaturen ska sjunka. Då väntar sinnesro och harmonisk atmosfär – då väntar Cozfire.

Skapa nya minnen med Cozfire

Med Cozfire i trädgården är kyla eller mörker inte ett hinder, snarare en möjlighet. Det är inte längre omständigheterna som bestämmer när kvällen ska ta slut – det är du. Samla familjen, vännerna eller grannarna runt eldstaden och andas in den harmoniska atmosfären. Skapa minnen du sent kommer att glömma, tillsammans med personerna som står dig allra närmast. Värm en kopp varm choklad, kryp ner i soffan under en filt och blicka ut över den rogivande elden. Prata om gamla minnen samtidigt som ni skapar nya. Låt sommarkvällarna övergå till natt. Känn en pirrande längtan efter att solen ska gå ner och temperaturen ska sjunka. Allt som ger dig en ursäkt att tända din Cozfire. Så vill vi att det ska kännas – när du väl har tänt din Cozfire vill du aldrig att elden ska slockna.

Black Onyx & Black Diamond

Cozfires eldstäder är tillverkade i rostfritt stål och utrustade med avställningsbara ytor i formskuren marmor. För att tända ditt eldbord ansluter du enkelt en gasoltub och tänder sedan via ett utomliggande reglage. Produkterna Onyx och Diamond finns i två olika färgkombinationer, vitt och svart.

White Onyx & White Diamond

Svarta och transparenta glasstenar finns att köpa till för att variera stilen. Till eldstaden kan du även addera en glassarg. Glassargen är tillverkad i oxidglas med slipade kanter och hörnlister i aluminium. Detta är ett dekorativt tillbehör som skyddar eldstaden mot vind. Glassargen ger även en ökad säkerhet för dig som har barn.

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.