Frågor & svar

Om oss

Välkommen till din leverantör av kompletta pool- och spapaket

Svenska Pool & Spa finns på ett flertal orter runtom i Sverige. När du köper en pool-eller spabad av oss får du en komplett lösning som passar dina personliga önskemål. Vårt standardsortiment har hög kvalité och det finns utrymme att sätta din egen prägel på ditt pool- och spaområde med de tillval av produkter som vi erbjuder. För att säkerställa snabb leverans av produkter lagerförs ordinarie sortiment på centrallager i Småland.

Som återförsäljare till erkända märken som Svenska Bad, Pahlén, Gullberg & Jansson, Europool, Bucovers med flera erbjuds även produkter utöver ordinarie sortiment för den som har ytterligare teknikintresse eller helt enkelt vill förfina sitt pool- och spaområde.

Historia

Svenska Pool & Spa bildades av två företag med lång erfarenhet i branschen. År 2017 slog portarna upp för den första butiken. Motala, Borås, Göteborg och Stockholm var de första etablerade butikerna men det dröjde inte lång tid tills vi blev fler. Intresset för pool och spa har växt i takt med oss och vi är idag hela 13 butiker som bemöter den växande marknaden.

Idén var att skapa en franchisekedja med kvalitativa produkter inom pool och spa och vi levererar idag ett heltäckande sortiment för privata pool- och spaägare. 

Besök oss

Hitta till någon av våra stylade butiker för personlig konsultation och inspiration.

Våra butiker

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med alla frågor du har!

Kontakta oss Skicka offertförfrågan