Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Om oss

Välkommen till din leverantör av kompletta pool- och spapaket

Svenska Pool & Spa finns på ett flertal orter runtom i Sverige. När du köper en pool-eller spabad av oss får du en komplett lösning som passar dina personliga önskemål. Vårt standardsortiment har hög kvalité och det finns utrymme att sätta din egen prägel på ditt pool- och spaområde med de tillval av produkter som vi erbjuder. För att säkerställa snabb leverans av produkter lagerförs ordinarie sortiment på centrallager i Småland.

Som återförsäljare till erkända märken som Svenska Bad, Pahlén, Gullberg & Jansson, Europool, Bucovers med flera erbjuds även produkter utöver ordinarie sortiment för den som har ytterligare teknikintresse eller helt enkelt vill förfina sitt pool- och spaområde.

Historia

Svenska Pool & Spa bildades av två företag med lång erfarenhet i branschen. År 2017 slog portarna upp för den första butiken. Motala var den första etablerade butiken men det dröjde inte lång tid tills vi blev fler. Intresset för pool och spa har växt i takt med oss och vi är idag 7 butiker som bemöter den växande marknaden.

Idén var att skapa en franchisekedja med kvalitativa produkter inom pool och spa och vi levererar idag ett heltäckande sortiment för privata pool- och spaägare. 

Besök oss

Hitta till någon av våra stylade butiker för personlig konsultation och inspiration.

Bli en del av SPS

Hitta din favoritform

Vi har ett etablerat nät av leverantörer som stärker vår prisbild och leveranssäkerhet. Med våra många butiker i franchisenätet har vi en bred kunskapsbas och utbyte av erfarenheter och kompetens inom branschen.

Låter det intressant?

Vi söker fler franchisetagare till vår kedja. Driver du ett befintligt poolföretag och är intresserad av att ansluta till vår kedja är du välkommen att kontakta oss.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter