Frågor & svar

Dekora

Utomhusklinker för ditt poolområde

Poolsten från Dekora

Med över 50 års erfarenhet inom kakel och klinker har Dekora den mest innovativa och funktionella lösningen för alla typer av utomhusgolv.

Dekora klinker till poolområdet

SORTIMENT

Kollektionen XT20 är et komplett system för ditt poolområde. Bläddra bland deras sortiment med över 40 olika färger och mönster för att skapa ett poolområde efter just dina drömmar. Här kan du läsa mer om de olika storlekarna samt produktinformation för varje modell.

kollektionen xt20

Montering av Dekora sten klinker

SYSTEM

Plastfötter och distanser för installation av utomhusklinker är både tidsbesparande och flexibelt. Distanserna kräver inget grundarbete och används utan fästmassa eller grus. Stöden kan användas för höjdjustering med millimeterjustering.

TILLBEHÖR

Dekora klinker för utomhusgolv XT20

KATALOG

Hitta inspiration i Dekoras katalog för kollektionen XT20. Bläddra igenom de olika stilarna och låt dig inspireras av alla de olika mönstren och färgerna. Katalogen visar alla tillbehör och går igenom de olika alternativen för sättning av plattorna. Möjligheterna är stora!

katalog

Dekora Green

Dekora vill att det ska vara enkelt att göra ett bra val – både för miljön och samhället.
Deras produkter är keramiska byggmaterial, skapade av naturmaterial, som tål tidens tand. De håller i flera hundra år om man vill. Men trender förändras och därför renoverar vi köket, badrummet eller hallen, även om materialet fortfarande är helt. Som tur är kan materialet återanvändas, brytas ned och bli nya trendiga plattor igen. För att ytterligare säkerställa att du som kund gör ett bra val när du handlar hos Dekora har de certifierat bolaget enligt ISO 14001-standard, en så kallad miljöcertifiering. Ett sånt certifikat innebär bland annat att de har en uttalad målsättning att bara handla av aktörer som beter sig schysst ur ett miljöperspektiv.

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Våra experter kan hjälpa dig!

Kontakta oss Skicka offertförfrågan