Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Dekora

Utomhusklinker för ditt poolområde

Poolsten från Dekora

Med över 50 års erfarenhet inom kakel och klinker har Dekora den mest innovativa och funktionella lösningen för alla typer av utomhusgolv.

Kollektionen XT20

Samtliga plattor i kollektionen XT20 håller en tjocklek på 20mm, tjockleken och plattans tyngd gör att plattorna ligger stadigt. Plattorna är väderbeständiga och tål såväl temperaturväxlingar som väta. De är UV- och frostbeständiga samt enkla att rengöra. Dessa tjocka plattor är halksäkra, robusta och lätta att lägga. Plattorna kan läggas upphöjda på plastfötter som finns både fasta och med reglerbar höjd. De går även bra att lägga direkt på gräs-, grus-, eller sandbädd.

Vanligaste formatet är 60×60 cm men andra format förekommer, såsom 80×80, 40×120, 40×80 m.fl. Kombinera gärna med kantplattor och hörnkit med rundad kant.

Beton-Grey-mb-2048x1442

SORTIMENT

Kollektionen XT20 är et komplett system för ditt poolområde. Bläddra bland deras sortiment med över 40 olika färger och mönster för att skapa ett poolområde efter just dina drömmar. Här kan du läsa mer om de olika storlekarna samt produktinformation för varje modell.

XT20-plastfot_1-1776x2048

SYSTEM

Plastfötter och distanser för installation av utomhusklinker är både tidsbesparande och flexibelt. Distanserna kräver inget grundarbete och används utan fästmassa eller grus. Stöden kan användas för höjdjustering med millimeterjustering.

Stoneway_Porfido_Esterno_A_3-1448x2048

KATALOG

Hitta inspiration i Dekoras katalog för kollektionen XT20. Bläddra igenom de olika stilarna och låt dig inspireras av alla de olika mönstren och färgerna. Katalogen visar alla tillbehör och går igenom de olika alternativen för sättning av plattorna. Möjligheterna är stora!

Dekora Green

Dekora vill att det ska vara enkelt att göra ett bra val – både för miljön och samhället.
Deras produkter är keramiska byggmaterial, skapade av naturmaterial, som tål tidens tand. De håller i flera hundra år om man vill. Men trender förändras och därför renoverar vi köket, badrummet eller hallen, även om materialet fortfarande är helt. Som tur är kan materialet återanvändas, brytas ned och bli nya trendiga plattor igen. För att ytterligare säkerställa att du som kund gör ett bra val när du handlar hos Dekora har de certifierat bolaget enligt ISO 14001-standard, en så kallad miljöcertifiering. Ett sånt certifikat innebär bland annat att de har en uttalad målsättning att bara handla av aktörer som beter sig schysst ur ett miljöperspektiv.

Vill du ha hjälp med att skapa din drömträdgård?

Skicka in en offertförfrågan så hjälper vi dig!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter