Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Svenska produkter av hög kvalitet

Hillerstorp har levererat utomhusdrömmar sedan 1929 och idag har de växt till Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler.

Stilrena och bekväma möbler till poolområdet

Sköna solsängar, bekväma loungemöbler och snygga parasoll som ger dig möjlighet att både sola och njuta i skuggan. Botanisera bland Hillerstorps alla produkter för att skapa ett poolområde som passar just dina husdrömmar. Vi har Quickdry-dynor som torkar snabbt efter badet, tyger av Olefin som inte bleks av solen och mycket mer som passar perfekt vid poolen och spabadet. Med tre olika kollektioner har Hillerstorp ett brett utbud för alla smaker. Livet är härligare utomhus!

Days

DAYS

Kollektionen gör det lätt att njuta under sommarhimlen. Här hittar du smarta möbler när det gäller både formgivning och funktion. Möbler som passar där utrymmet är litet men upplevelsen alltid ska vara stor.

Living

LIVING

Utemöblerna i kollektionen LIVING passar platser där utomhuslivet ska vara lika bekvämt som avslappnat elegant. Här blandas spännande materialkombinationer och rena linjer med inbjudande, modernt formspråk.

Smaland

SMÅLAND

I kollektionen hittar du tidlösa, moderna klassiker som är tillverkade i hjärtat av småländska Hillerstorp. Trämöblerna har sina rötter i svensk möbeltradition och är byggda i norrländskt FSC-certifierad kärnfuru.

Hillerstorp – ett hållbart val

En investering i Hillerstorps utemöbler ska också vara en investering i en hållbar framtid. Produktionen av Hillerstorps produkter startade i Småland men idag är verksamheten kompletterad med produktion både i Europa och i Asien. Det ställer stora krav på hållbarhet genom hela kretsloppet. Alltifrån tillverkning och logistik till leverans och användande. Därför driver Hillerstorp sin verksamhet med miljö och hållbarhet i både tanke och handling. Ett hållbart och ansvarsfullt brukande av skog är viktig faktor och där har Hillerstorp idag ett flertalet kvalitet- och miljöcertifieringar i ryggen. Bland annat tillverkas deras trämöbler av FSC®-certifierad norrländsk kärnfuru, vilket är ett ekologiskt, förnybart och klimatsmart materialval. För varje träd som avverkas i Sverige planteras minst två nya. Låt den norrländska skogen leva vidare i ditt hem. Låt den förgylla ditt utomhusliv.

Vill du veta mer?

Våra experter kan hjälpa dig!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter