Frågor & svar

Spabad

Bada när du vill hela året i våra varma bad.

Spabad för hälsa och välmående

Att kunna ta ett avslappnande bad utomhus oavsett väder och årstid ger en otroligt härlig känsla. Ett spabad är faktiskt en investering i hälsa och välmående. Vi levererar spabad från tre ledande varumärken: Nordpool, Svenska Bad och Svenska Pro. Vi har valt spabad av högsta kvalité och pålitlighet för att vi vill att du ska känna att du har gjort det bästa valet. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller, storlekar och funktioner för att möta dina specifika behov och preferenser. Våra spabad är också utvecklade för att vara energieffektiva och hållbara, vilket gör dem till en kostnadseffektiv och långsiktig lösning för både din plånbok och miljön.

VÅRA SPABAD

Tips – Ska du köpa spabad?

Att köpa spabad kan till en början verka som att ge sig in i djungeln. Det behöver inte vara så krångligt! Det bästa sättet att bestämma vilken modell som passar er är att testa er fram! Vi ger svar på era frågor och funderingar.

7 tips till dig som ska köpa spabad!

Hur ser energiförbrukningen ut för ditt spabad?

Energiförbrukningen är en påverkande faktor när det kommer till vilket spabad man köper. Därför tycker vi det är viktigt att vara medveten om hur energiförbrukningen ser ut samt hur man på bästa sätt gör ett energieffektivt köp.

Energiförbrukning

TILLBEHÖR

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra spabadsexperter!

KONTAKTA OSS SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN