Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Spabad

Bada när du vill hela året i våra varma bad.

Spabad för hälsa och välmående

Att kunna ta ett avslappnande bad utomhus oavsett väder och årstid ger en otroligt härlig känsla. Ett spabad är faktiskt en investering i hälsa och välmående. Vi levererar spabad från tre ledande varumärken: Nordpool, Svenska Bad och Svenska Pro. Vi har valt spabad av högsta kvalité och pålitlighet för att vi vill att du ska känna att du har gjort det bästa valet. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller, storlekar och funktioner för att möta dina specifika behov och preferenser. Våra spabad är också utvecklade för att vara energieffektiva och hållbara, vilket gör dem till en kostnadseffektiv och långsiktig lösning för både din plånbok och miljön.

VÅRA SPABAD

VÅRA SPABAD

Nordpool

Nordpools filosofi är ganska enkel – alla ska ha råd med ett utomhusspa oavsett storlek på plånbok! Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till hög kvalitet och driftsäkerhet. Nordpool designar och producerar spabad som anpassats till det nordiska klimatet. Samtliga spabad är utrustade med en 3-skiktsisolering samt separat cirkulationspump för lägsta energiförbrukning, rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten.

SMIDIG KONSTRUKTION

Polygonpool

Åtta- eller tiokantig är perfekt för den mindre trädgården. 

Tips – Ska du köpa spabad?

Att köpa spabad kan till en början verka som att ge sig in i djungeln. Det behöver inte vara så krångligt! Det bästa sättet att bestämma vilken modell som passar er är att testa er fram! Vi ger svar på era frågor och funderingar.

VÅRA SPABAD

Svenska Pro

Med vår byggbara Pro Serie har vi tagit spabad till en ny nivå. En nivå full av möjligheter som innebär att du kan designa ditt personliga spabad och skapa din egen unika badmiljö. Självklart är spabad från Svenska Pro speciellt framtagna för att passa svenska förhållanden, så att du kan simma lugn oavsett väder och vind.

Hur ser energiförbrukningen ut för ditt spabad?

Energiförbrukningen är en påverkande faktor när det kommer till vilket spabad man köper. Därför tycker vi det är viktigt att vara medveten om hur energiförbrukningen ser ut samt hur man på bästa sätt gör ett energieffektivt köp.

VÅRA SPABAD

Swimspa

Med ett swimspa får du det bästa av två världar – på minsta möjliga yta och dessutom året runt. Först en pool för skonsam men effektiv simträning, där en reglerbar jetström skapar det motstånd i vattnet som passar din personliga nivå. Oavsett om du satsar aktivt på t.ex. triathlon/simning, är motionär eller behöver mjuk rehabträning. Efter träningen kan du sen flytta över i spadelen och låta samma strömmar och varma bubblor massera och mjuka upp muskler och leder. Givetvis kan poolen användas för avslappnat plask och lek också.

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Våra tillbehör

När du köper ett spabad så finns det även en hel del olika tillbehör du kan välja till. Vi på Svenska Pool & Spa erbjuder vi bland annat, spalock, spafrog, saltbrominator, locklyft, wifi och ljud.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter