Frågor & svar

Samarbetspartners

Svart och blå logga för Pahlén Premium Pool Eqipment

Pahlén

Pahlén är ledande tillverkare av utrustning till pool / pooler sedan 50 år. Material av högsta kvalitet, rostfritt syrafast stål, titan och brons.

Besök Pahlén

Grå logga för Welldana

Welldana

Welldana är en av Skandinaviens största grossister inom pool, spa och bastu och har utvecklats från att vara en traditionell grossist som levererade varor till marknaden till en modern affärspartner som erbjuder affärsstöd på flera nivåer.

Besök Welldana

Logotyp Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson

Tillsammans med branschledande fabriker har vi själva utvecklat och designat många av våra produkter. Genom god produktkännedom, hög teknisk kompetens och en uppskattade kundtjänst, är vi alltid redo att guida våra kunder och slutkonsumenter rätt.

BESÖK GULLBERG & JANSSON

Blå och grå logga för CF. Group Scandinavia

Chemoform

Chemoform Scandinavia är ett företag inom CF Group som är ett av största i Europa inom poolindustin. Chemoform har satt som mål att vara en kompetent och pålitlig partner för alla behov, önskemål och budgetval för våra kunder.

Besök Chemoform

Blå och vit logga för ASTRALPOOL

Fluidra

 

Besök Fluidra

Blå logga för Europool

Europool

Europool är ett företag som är den största tillverkaren av polyesterpooler i Polen och en ledande tillverkare i Europa.

Besök Europool

Gul och röd logga för DHL

DHL

DHL är världsledande inom logistik, experter på internationell frakt, kurirtjänster och transport.

Besök DHL

Logga för Svenska Badrumsinredningar med svart text och vit bakgrund

Svenska Bad

Med mer än 20 års erfarenhet vet Svenska Bad i vad som krävs för att du ska få en bra badupplevelse. Svenska Bad designar och tillverkar spabad speciellt framtagna för vårt nordiska kalla klimat.

Besök Svenska Bad

Ljusblå logga för Polyfaser - The art of swimming

Polyfaser

POLYFASER utformar sina produkter enbart för hand. Alla glasfiberskikt appliceras manuellt och förstärks med förstyvningsribbor. POLYFASER har också stor erfarenhet av framtidsorienterad teknik, har ett gemensamt samarbete med leverantörer av råvaror och strävar ständigt efter att förbättra material och tillverkningstekniker. Kontroller utförs kontinuerligt som garanterar en konsekvent hög kvalitet.

Besök Polyfaser