Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Poolskydd

Öka livslängden på din pool – och kvaliteten i varje doppFörverkliga pooldrömmen redan till sommaren

Rätt poolskydd ökar livslängden på din pool – och kvaliteten i varje dopp

När poolen väl är på plats på din tomt är det dags att välja poolskydd. Poolskyddet håller poolen ren från smuts och löv vilket gör att du sparar massor av tid. Med ett poolskydd går det snabbare att värma upp poolen vilket gör att kostnaden för uppvärmning minskar. Tack vare poolskyddet minskar även avdunstningen av klor vilken även minskar behovet av kemikalier.
Vi erbjuder flera alternativa skydd – bland annat lamelltäcke, stropptäcke och vårt eget säkerhetstäcke.

POOLSKYDD

Lamelltäcke

Lamelltäcke är det mest diskreta alternativet. Lamelltäcket glider ut på vattenytan, styrs via nyckelbrytare och minskar vattenavdunstning och värmeförluster i din pool. Lamellerna minimerar också förbrukning av poolkemikalier. Lamelltäcket minskar också risken för eventuella olyckor som orsakas av barn, djur, eller föremål i vattnet. Certifierad av den franska standarden NF 90-308.

Hitta rätt lamelltäcke för din pool.

Lameller

Lamellerna, som mäter 71,4 mm på bredden och är 17 mm tjocka, är luftfyllda så att de kan flyta. För att undvika fläckar, särskilt organiska sådana, lamellerna stabiliseras med kalcium och zink.
För att säkerställa att täcket smälter in i omgivningen, finns ett antal olika modeller tillgängliga: Vit, Sand, ogenomskinlig blå, grå, translucent blå/svart* och solenergiskyddade*.
De genomskinliga, solskyddade blå lamellerna kan användas i Nordeuropa eller i områden med mindre solstrålning.

Polycarbonatlameller

Fördelarna med polykarbonatlameller:
• Stark slaghållfasthet: Polykarbonatlamellerna är ungefär 8 gånger mer resistenta än PVC-lameller.
• Värmebeständighet: deformationspunkten är 140 ° jämfört med 80 ° för PVC.
• Mycket bra åldringsbeständighet tack vare UV-skyddande skikt på toppen av lamellen.
• Tätheten i polykarbonaten gör att lamellerna flyter bättre.
• I överensstämmelse med NF P 90-308 standarden.
• 3-års garanti
• Lamellmått: 71 x 17 mm.

Trappflik

För att anpassa skyddet till olika pool former, finns olika standard geometriska former, vilket säkerställer en perfekt passning till konturerna av poolen och maximal säkerhet. Standardform trappflik: romerska och raka trappor. Övriga former på förfrågan.

Lamell PVC Vit

Lamell PVC Sand

Lamell PVC Mellangrå

Lamell PVC Grå

Tips för dig som ska köpa poolskydd

Hur vet man om man ska välja pooltak eller poolskydd? Vi tipsar om fyra saker att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

POOLSKYDD

Stropptäcke

I webbutiken hittar du rätt stropptäcke för din pool

Stropptäcke är ett säkerhetsskydd för pool och håller för en människa att ramla på. Skyddet spänns fast med gummistroppar som följer med när man köper täcket. Det finns även rostfria dolda fäste som sjunker ner i altanen och på så sätt slipper man skada tårna på dem. Duken är tillverkad av Pvc och är Uv-beständig. Det finns i både tät och nätad duk. Tät duk rekommenderar vi dräneringshål så att det inte blir en tung vattensamling mitt på täcket.

Hålet har ett nät så att smuts inte kommer i poolen. Öljetterna är superstarka högfrekvens svetsade öljetter. De sitter runt duken på 60 cm mellanrum. Pooltäcket skall enligt vår rekommendation gå minst 10 cm över kanten på poolen. Detta poolskydd är inget vintertäcke, då rekommenderar vi vinterplåtar.

Stropptäcket fungerar till följande former:

  • Rektangulär
  • Åttaformad
  • Oval
  • Polygon

POOLSKYDD

SPS Säkerhetstäcke

I webbutiken hittar du rätt stropptäcke för din pool

SWG Safety Cover

Detta starka membran är lackerad på båda ytorna för att klara sig mot slitage, fysiska och kemiska attacker och vädret. Aluminiumrören vilar på poolsargen vilket gör att det skapas energibesparande värmeisolerande luftspalt mellan poolskyddet och vattenytan. De bärkraftiga aluminiumstängerna förstärker skyddet så att det inte skadas av ett barn som faller på det. Skyddet levereras med ett kit för fäste.

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra spabadsexperter!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter