Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Pool

Förverkliga pooldrömmen redan till sommaren

Härliga badstunder väntar på dig

Se det framför dig – den svenska sommarvärmen välkomnar dig ut på verandan där du spatserar ut i badtofflor för att ta dig ett dopp i din alldeles egna pool. Låt inte tanken på en pool förbli en tanke. Oavsett vilken poolkonstruktion och poolmodell som lockar dig så har du många härliga badstunder att se fram emot. Vi guidar dig till rätt modell för din vision.

Hitta din pool i något av våra färdiga poolpaket eller bygg den från grunden, skräddarsydd för just dig, ditt liv och ditt hem i konfiguratorn.

ATT BYGGA POOL

Vad ska man tänka på när man bygger en pool?

UTSEENDE

Hitta din favoritform

Vi har traditionellt rektangulära pooler men erbjuder också andra former som runda, ovala och åttaformade varianter. Vilken stil passar dig? Vad vill du ha i din trädgård?

STOMME

Hitta din favoritform

Ingen trädgård är den andra lik – alla har sina unika förutsättningar och möjligheter. Vilken poolmodell passar dina egna önskemål och förutsättningar. Poolmodellerna skiljer sig åt på flera sätt där vissa är självbärande och går att montera ovan mark medan vissa ska grävas ner helt och hållet. Vi ger dig möjlighet att installera och montera poolen själv, eller anlita oss att utföra monteringsarbetet.

Tips inför ditt poolköp

Inför ett poolköp finns ofta många frågor. Vilka pooltyper finns? Vad passar i min trädgård? Vad kostar det? Vi vägleder dig rätt och visar vilka alternativ som passar just dina önskemål och förväntningar.

TILLVAL

Tillbehör för bättre poolliv

Här hittar du alla tillbehör du behöver för att skapa dina drömmars pool. Botanisera bland liners, kantsten, trappor och rostfria detaljer. Kanske vill du också ha det lilla extra med en Jet Swim? Hos oss hittar du alla tillbehör du behöver för ett långt, hållbart och härligt liv med poolen.

TA HAND OM DIN POOL

SKYDDA DIN POOL

Säker och smart pooltäckning

Det finns många fördelar med att ha ett bra poolskydd. Det minskar kostnaden och tiden det tar att värma upp poolen, och det minskar avdunstningen av klor och behovet av kemikalier. Dessutom håller det poolen ren från smuts och löv. Alla våra pooltäckningsalternativ är säkerhetsklassade. Enligt svensk lag är du skyldig att ha ett säkerhetsklassat skyddstäcke eller staket runt ditt poolområde.

Tips för dig som ska köpa pooltäckning

Pooltak eller poolskydd? Vi tipsar om fyra saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

FÖRLÄNG POOLSÄSONGEN

Behagliga dopp med pooluppvärmning

I vårt klimat rekommenderar vi poolvärme för en garanterat behaglig badtemperatur från april till september. Det vanligaste uppvärmningsalternativet är en poolvärmepump som värmer poolen med hjälp av uteluften. Om ditt hus har ett vattenburet system kan du koppla på en värmeväxlare för uppvärmning av poolen.

Våra köpvillkor

Svenska Pool och Spa i Motala AB (559119–2413) är leverantör till återförsäljare med samma butiksnamn och har därmed inget direkt avtalsförhållande med kunden. För garantianspråk kontaktar kunden den butik där varan är köpt. Svenska Pool och Spa i Motala AB förbehåller sig rätten att ändra dessa köpevillkor utan föregående varsel.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter