Pool

Förvandla dina pooldrömmar till verklighet

Låt inte tanken på en pool förbli en tanke

Se det framför dig – den svenska sommarvärmen välkomnar dig ut på verandan där du glider ut i badtofflor för att ta dig ett dopp i din alldeles egna pool. Hur känns det? Låt inte tanken på en pool förbli en tanke. Oavsett vilken poolkonstruktion och poolmodell som intresserar dig så har du många härliga badstunder att se fram emot. Låt oss guida er rätt till vilken modell som passar era visioner!

ATT BYGGA POOL

Tips – Ska du köpa pool?

Inför ett poolköp finns det många frågor att besvara. Vilka pooltyper finns? Vad passar i vår trädgård? Vad kostar det? Vi vägleder er rätt och visar er vilka alternativ som passar just era önskemål och förväntningar.

8 SAKER ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA BYGGA POOL!

TA HAND OM DIN POOL

Tips – Ska du köpa pooltäckning?

När det kommer till pooltäckning kan man välja mellan pooltak och poolskydd. Hur vet man vilken man ska välja? Vi tipsar om fyra saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

HUR VÄLJER MAN POOLTÄCKNING?

Våra köpvillkor

Svenska Pool och Spa i Motala AB (559119–2413) är leverantör till återförsäljare med samma butiksnamn och har därmed inget direkt avtalsförhållande med kunden. För garantianspråk kontaktar kunden den butik där varan är köpt. Svenska Pool och Spa i Motala AB förbehåller sig rätten att ändra dessa köpevillkor utan föregående varsel.

VÅRA KÖPVILLKOR

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

KONTAKTA OSS SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.