Frågor & svar

Pool

Förverkliga pooldrömmen redan till sommaren

Härliga badstunder väntar på dig

Se det framför dig – den svenska sommarvärmen välkomnar dig ut på verandan där du spatserar ut i badtofflor för att ta dig ett dopp i din alldeles egna pool. Låt inte tanken på en pool förbli en tanke. Oavsett vilken poolkonstruktion och poolmodell som lockar dig så har du många härliga badstunder att se fram emot. Vi guidar dig till rätt modell för din vision.

Hitta din pool i något av våra färdiga poolpaket eller bygg den från grunden, skräddarsydd för just dig, ditt liv och ditt hem i konfiguratorn. 

POOLPAKET POOLKONFIGURATORN

ATT BYGGA POOL

Tips inför ditt poolköp

Inför ett poolköp finns ofta många frågor. Vilka pooltyper finns? Vad passar i min trädgård? Vad kostar det? Vi vägleder dig rätt och visar vilka alternativ som passar just dina önskemål och förväntningar.

8 SAKER ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA BYGGA POOL!

TA HAND OM DIN POOL

Tips för dig som ska köpa pooltäckning

Pooltak eller poolskydd? Vi tipsar om fyra saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

HUR VÄLJER MAN POOLTÄCKNING?

Våra köpvillkor

Svenska Pool och Spa i Motala AB (559119–2413) är leverantör till återförsäljare med samma butiksnamn och har därmed inget direkt avtalsförhållande med kunden. För garantianspråk kontaktar kunden den butik där varan är köpt. Svenska Pool och Spa i Motala AB förbehåller sig rätten att ändra dessa köpevillkor utan föregående varsel.

VÅRA KÖPVILLKOR

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

KONTAKTA OSS SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

Hitta din pool

Designa din egen pool i vår poolkonfigurator eller hitta din favorit bland våra färdiga poolpaket