Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Pooltak

Skydda din pool med ett vackert pooltak

Tänk på säkerheten och energiåtgången!

Ett pooltak håller både smuts och obehöriga borta från poolen. Våra pooltak harmoniserar med omgivningen och smälter in i landskapet.
Hos oss hittar du flera olika modeller och storlekar. Alla tak finns i olika färger i profilen så att du ska kunna hitta den perfekta modellen för just din pool och trädgård.

Fördelar med våra tak

  • Minskar kemikalieförbrukningen
  • Minskar uppvärmningskostnaderna
  • Byggda av 4mm tjock polykarbonat
  • Sektionerna klarar starka vindförhållanden
  • Extra stark aluminium-profil
  • TUV-godkända tak
  • Levereras monterade och är lätta att installera
  • Går att få motoriserade
  • Klarar vindar upp till 25m/s

Hitta rätt taklösning för din pool – kontakta oss för rådgivning och offert

POOLTAK

Prestige

Denna modell är vårt mest populära pooltak med en mellanhög profil. Taket har en funktionell design som gör att det gör att bada under utan att profilen skymmer för mycket sikt i trädgården.

POOLTAK

Umbra

Modern låg profil passar dig som vill ha ett diskret sitt pooltak. Umbra skapar ett lugnt intryck med sin slimmade design.

Galaxy

Prestige

Vårt mest exklusiva pooltak Galaxy har den lägsta profilen vi kan erbjuda. Tack vare den förstärkta XL-profilen består varje modul endast av två stödprofiler. Detta tillför design och enkelhet. Fyllning med massivt 6 mm polykarbonat. Den minsta modulen är bara 16 cm hög.

POOLTAK

Lyx

Pooltak med endast en skena! Alla moduler rör sig med hjälp av specialkonstruerade hjul. Lyx sparar utrymme och är otroligt smidig. Det perfekta pooltaket för skydd av poolen.

Galaxy

Exclusive

Pooltak utan skenor! Exclusive använder sig av specialdesignade hjul och ett modernt system. Pooltaket bibehåller hela strukturen och är otroligt estetisk. Exclusive är det perfekta taket för dig som vi ha minimalism, teknik och elegans.

Tips för dig som ska köpa pooltak

När det kommer till pooltäckning finns det flera olika varianter att välja mellan. Hur vet man vilken man ska välja? Vi tipsar om fyra saker att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

POOLTAK

Aurora

Aurora är en extremt populär, bekväm och praktisk modell med en halvrund form. Tack vare detta tak kan du enkelt förlänga badsäsongen. Taket är motståndskraftigt mot olika väderförhållanden och hjälper till att hålla poolen ren. Anpassad skenstruktur gör höljet enkelt att stänga och öppna.

POOLTAK

Ellipse

Har du svårt att välja – lågt eller högt tak? Ellipse är den perfekta lösningen för dig! Taket har en distinkt form, intressant linje och en delikat kurva. Modern och elegant design ger din trädgård attraktivitet och prakt.

POOLTAK

Meridian

Lyx och komfort i ett. En attraktiv form av pooltak med möjlighet att justera höjden efter ditt behov upp till 2,5 m. Gott om plats för att bekvämt röra dig runt poolen under taket.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter