Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Pooltäckning

Skydda din pool för ett hållbart poolliv

Många fördelar med pooltäckning

Det finns många fördelar med att ha ett bra poolskydd. För det första minskar kostnaden och tiden det tar att värma upp poolen. För det andra minskar avdunstningen av klor och därmed minskar behovet av kemikalier. För det tredje så håller det poolen ren från smuts och löv.  Alla våra pooltäckningsalternativ är säkerhetsklassade. Enligt svensk lag är du skyldig att ha ett säkerhetsklassat skyddstäcke eller staket runt ditt poolområde.

Poolskydd

När poolen väl är på plats där hemma på tomten så är det på tiden att välja ett poolskydd. Poolskyddet håller poolen ren från smuts och löv vilket gör att du sparar massor av tid! Det finns flera olika alternativ när det kommer till poolskydd för din pool. Vi på Svenska Pool & Spa erbjuder bland annat lamelltäcke, stropptäcke och vårt egna säkerhetstäcke.

Våra olika poolskydd

Med ett poolskydd går det snabbare att värma upp poolen vilket gör att kostnaden för uppvärmning minskar. Tack vare poolskyddet minskar även avdunstningen av klor vilken även minskar behovet av kemikalier. Vi på Svenska Pool & Spa har tre olika poolskydd i vårt sortiment – lamelltäcke, stroptäcke och SPS Säkerhetstäcke.

Lamellskydd-på-rektangulär-pool

Lamelltäcke

Lamelltäcke är det mest diskreta alternativet när det kommer till pooltäckning. Lamelltäcket glider ut på vattenytan, styrs via nyckelbrytare och minskar vattenavdunstning och värmeförluster i din pool. Lamellerna minimerar också förbrukning av poolkemikalier.

Stropptäcke-grå

Stropptäcke

Ett stropptäcke är ett enkelt och säkerhetsklassat poolskydd som spänns fast med gummistroppar. Det finns rostfria dolda fästen som tillval som sjunker ner i altanen och minskar snubbelrisken. Stropparna fästs i öljetterna med ungefär 60cm mellanrum.

SPS säkerhetstäcke SWG Safety Cover

SPS Säkerhetstäcke

Vårt alldeles egna säkerhetstäcke är ett säkert och stilrent säkerhetsskydd för poolen som är enkelt att spänna fast. SWG Safety Cover håller poolen ren från löv och smuts och panelerna är försedda med dräneringshål så att regnvatten kan rinna undan.

Tips – Ska du köpa pooltäckning?

När det kommer till pooltäckning kan man välja mellan pooltak och poolskydd. Hur vet man vilken man ska välja? Vi tipsar om fyra saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

POOLTAK

Våra pooltak

Med ett pooltak har du en väderbeständig lösning som förlänger poolsäsongen samt håller smuts och obehöriga borta från poolen. Dessutom sparar det på både kemikalieförbrukning och värme. Våra pooltak harmoniserar med omgivningen och smälter in i landskapet. Här kan du läser mer om våra olika alternativ i vårt sortiment!

Vilka pooltak kan man välja mellan?

Med ett poolskydd går det snabbare att värma upp poolen vilket gör att kostnaden för uppvärmning minskar. Tack vare poolskyddet minskar även avdunstningen av klor vilken även minskar behovet av kemikalier. Vi på Svenska Pool & Spa har tre olika poolskydd i vårt sortiment – lamelltäcke, stroptäcke och SPS Säkerhetstäcke.

Pooltak-Aurora-2

Aurora

Aurora är en bekväm och praktisk modell med halvrund form. Taket är motståndskraftigt mot olika väderförhållanden och hjälper till att hålla poolen ren. En anpassad skenstruktur gör höljet enkelt att stänga och öppna.

Pooltak-Ellipse-straight-forward

Ellipse

Taket Ellipse har en intressant linje med en distinkt och delikat form. Designen är modern och elegant vilket gör din trädgård attraktiv. Alla tätningar är tillverkade av gummi som är resistent mot UV-strålning och poolkemikalier.

Pooltak-Galaxy-rakt-framifran

Galaxy

Tack vare den förstärkta XL-profilen består varje modul av endast två stödprofiler vilket tillför både design och enkelhet. Galaxy har den lägsta profilen i vårt sortiment och den minsta modulen är bara 16 cm hög.

Pooltak-Ellipse-straight

Meridian

Pooltaket Meridian är definitionen av lyx och komfort i ett. Meridian är ett attraktivt pooltak där du har möjlighet att justera höjden efter behov. Pooltaket har en lyxig design där du bekvämt kan röra sig runt i poolen.

Pooltaket-Prestige

Prestige

Pooltaket Prestige är vårt mest populära pooltak med en mellanhög profil. Taket har en funktionell design som gör att det går att bada utan att profilen skymmer för mycket sikt i trädgården

Galaxy_pooltak

Umbra

Med sin moderna, låga profil ger Umbra ett diskret intryck och skapar ett lugn med sin slimmade design. På så sätt smälter taket in och skapar en harmonisk känsla över hela poolområdet.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter