Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Färdiga poolpaket för din trädgård

Kom igång med poollivet med kompletta poolpaket

Våra allt-i-ett paket

Hos oss hittar du flera färdiga poollösningar med möjlighet till allt-i-ett-leveranser och installation. Ett lika enkelt som smidigt sätt att komma igång med poollivet.

THERMOPOOL

Vårt standardpaket av vår themopool GJUTA med hög kvalitet. Poolen kommer komplett med allt du behöver för en välfungerande pool. Poolen finns i flera olika storlekar där alla är 150 cm djupa.

Pris från: 74 990 kr

THERMOPOOL

Gjuta Premium är en lyxigare thermopool med helgaveltrappa där alla detaljer är i ett rostfritt material. Komplett paket där allt, inklusive belysning och filterbehållare i högre kvalitet, ingår.

Pris från: 114 990 kr

Forma

Elegant glasfiberpool i måtten 3x6 meter med ett djup på 1,5 meter. Kommer välutrustad från start. Stort utbud av tillval gör poolen personlig.

Pris från: 163 900 kr

Forma

Glasfiberpoolen Tropea mäter 3x6 meter som ger en vattenyta på 23m2. Standardutrustad ingår, och det finns stort utbud av tillval.

Pris från: 178 900 kr

Forma

Aruba är glasfiberpoolen med måtten 3x7,20 meter och ett djup på 1,5 meter. Tillbehörspaketet Standard ingår och du kan göra flera tillval som gör din Aruba till just din.

Pris från: 225 900 kr

Forma

Glasfiberpoolen med läcker hörntrappa. Bali har måtten 7,5x3,7 och är 1,5 meter djup. Tillbehörspaketet Standard ingår och det finns gott om tillval.

Pris från: 240 900 kr

Forma

Tidlösa Tortola är en glasfiberpool med måtten 8x3,7 och är 1,5 meter djup. Tillbehöspaketet Standard igår, och det fins gott om tillval som gör Tortola apassad för just dig.

Pris från: 260 900 kr

Komplett

Komplett 3x6 är en polypropylenpool där allting du behöver ingår. Välj vit eller ljusgrå och välj till tillval för att göra doppet ännu mer personligt anpassade.

Pris från: 229 900 kr

Komplett

Komplett 3x7 är en polypropylenpool där allting du behöver ingår. Välj vit eller ljusgrå och välj till tillval för att göra doppet ännu mer personligt anpassade.

Pris från: 249 900 kr

Gjuta

Gjuta är helt skräddarsydd

Bygg i vår poolkonfigurator! Din Gjutapool anpassas helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar.

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter