Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Poolområde

Skapa en utsida som får dig att må bra på insidan.

Poolområdet är en plats för alla. För den som vill smyga ut för ett svalkande morgondopp i poolen. För sommarens grillfester med släkt och vänner. För barnen att fritt kunna springa och leka under sommarlovet. En mittpunkt för familj och vänner att samlas.

Skapa ditt egna poolområde

Damma av uteköket och laga mat under bar himmel. Slå dig ner för en tupplur i hammocken i skuggan under äppelträdet. Känn doften av solkräm när du lutar dig tillbaka i solsängen och njuter av sommarsolen. Med ett härligt och inspirerande poolområde kan du skapa ett skönare utomhusliv. Men vad behövs för att poolområdet ska bli den du alltid har drömt om? Hos Svenska Pool & Spa hittar du, förutom ett brett utbud av pool och spabad, även andra produkter som förgyller ditt poolområde. Välj och vraka bland Hillerstorps sortiment med svenska utemöbler. Dröm dig bort blad Dekoras poolsten. Och spana in våra utomhusdushar som sätter pricken över i:et.

UTEMÖBLER

Hillerstorp

Hillerstorp har levererat husdrömmar sedan 1929 och har idag blommat ut till Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Men hjärtat har aldrig lämnat de småländska skogarna. Med möbler från Hillerstorp förgyller du din trädgård med nästan 100 år av svensk hantverkstradition. Botanisera bland ett stort utbud av produkter och material för att skapa en trädgård efter just dina husdrömmar. Det här är utemöbler som förgyller ditt poolområde.

POOLSTEN

Dekora

Med över 50 års erfarenhet inom kakel och klinker har Dekora den mest innovativa och funktionella lösningen för alla typer av utomhusgolv. Kollektionen XT20 är et komplett system för ditt poolområde. Bläddra bland deras sortiment med över 40 olika färger och mönster för att skapa ett poolområde efter just dina drömmar

POOLOMRÅDE

Poolhus

Poolhus i samarbete med Vibostugan. Vår kollektion Sola är det perfekta komplementet för ditt poolområde. Poolhusen är svensktillverkade, enkla att montera och isolerade för vår, sommar och höst.

POOLOMRÅDE

Soldusch

Det är något extra härligt med en utomhusdusch en varm sommardag. Här hittar du våra utomhusduschar som tar ditt poolområde till nästa nivå. Dessutom hjälper duschen att hålla poolen renare och därmed minskar användningen av kemikalier.

Vill du ha hjälp med att skapa din drömträdgård?

Skicka in en offertförfrågan så hjälper vi dig!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter