Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Tillbehör

Våra spabad levereras komplett med lock och trappa. Förutom dessa attiraljer finns det andra tillval som kan förfina ditt spaområde

När du köper ett spabad så finns det även en hel del olika tillbehör du kan välja till. Vi på Svenska Pool & Spa erbjuder vi bland annat, spalock, spafrog, saltbrominator, locklyft, wifi och ljud.

Saltbrominator

Saltvattenpool är mycket populärt och saltvatten i spabad har följt med i denna trend. Saltbrominatorn minskar handpåläggningen vad gäller rening av ditt spabad. Saltvatten är mer skonsamt för huden och det gör vattnet mjukare.

Skönare bad

Till de flesta av våra spabadsmodeller är det möjligt att välja till saltvattenpaket. Vattnet blir mjukt och lugnande och samtidigt krispigt energigivande. Spabad med saltvatten kräver mindre handpåläggning när det kommer till kemikaliehantering. Det blir enklare för dig att hålla vattnet klart och rent. Det är fördelaktigt för den som är känslig mot klor att välja ett saltvattenspa eftersom att brom inte irriterar hud och ögon i samma utsträckning som klor kan göra.

Gecko In.Clear

Gecko In.Clear saltbrominator installeras i ditt spabad och In.Clear- systemet håller koll på bromhalten i vattnet. Om bromhalten blir för låg/hög indikeras detta i displayen. Det salt som används som desinficering heter bromsalt. Det fungerar som så att bromintatorn frigör bromin (naturligt fritt klor) i två processer. Den ena processen kallas underhåll och den andra kallas boost. Boostfunktionen gör att mer bromin frigörs när man badar och denna aktiveras automatiskt om jetpumparna är aktiverade i mer än 5 minuter för att kompensera behovet.

Spafrog

Dosera med mineraler istället för klor! Spafrog är ett effektivt renings- och vattenvårdssystem speciellt framtaget för att fungera effektivt i varmt vatten. Spafrogsystemet kräver mindre underhåll än traditionella metoder. Det minskar behovet av klor och gör ditt badvatten mer skonsamt för huden. Du slipper samtidigt den starka lukten av klor.

Funktion

Spafrog verkar genom en kombination av brom och mineraler. När vattnet flödar genom systemet renas och desinficeras det och blir friskt. Doseringsnivån bestämmer du på brom- och mineralpatronerna som är placerade i spafrogbehållaren i spabadet. Dessa patroner byts ut efter ett visst tidsintervall. Dessa patroner finns i butik eller vår webshop.

Byta patroner

Den gula patronen bör bytas en gång i månaden och den blåa patronen bör bytas var fjärde månad. Det är viktigt att balansera samtliga vattenvärdena till rekommenderade nivåer vid byte av patronerna för optimal verkan. Patronerna kan anpassas så att de uppfyller dina specifika behov för spavattenskötsel.

 • Stäng av strömmen
 • Skruva loss locket till Spafrog-patronerna
 • Lyft upp patronerna ur spabadet genom att trycka hållaren nedåt och vrida moturs.
 • Avlägsna använda patroner genom att pressa ut botten genom öppningen baktill på hållaren.
 • Den gula patronen ska vara längst ner och den blåa ovanpå.
 • Sätt tillbaka patronhållaren genom att sätta ner den i hålet och vrida medurs
 • Skruva tillbaka locket till Spafrog-patronerna
 • Koppla på strömmen

Spatak

Skydda ditt spabad från regn och vind! Hos oss hittar du ett väldesignat pooltak av hög kvalitet som levereras i färdigmonterade sektioner. Modell Area Spa är ett riktigt robust tak med väldigt kraftig stomme i 57 x 42 mm. Pooltaket har som standard skjutbar dörr på den största modulen. Modellen finns endast i klarplast (PC 4 mm).

En tveklös fördel med denna modell är den utökade möjligheten att använda ert spabad även på kallare och vinterdagar när vinden piskar. Den invändiga höjden kan fås upp till 2,25 m, vilket gör att du kan röra dig fritt under taket. Det går att anpassa dimensionerna efter dina behov.

 • Komfortskenor, 20 mm, (aluminium)
 • Sektionslåsning med nyckel
 • Skjutbar dörr på valfri sida
 • Förlängningsskenor 300 cm ingår

Locklyft

Modeller

Vi har flera olika modeller av locklyft. Vilken som passar er beror på placering av ert spabad samt om ni väljer att bygga in spabadet i altan eller ställa det på marknivå i sin enkelhet.

Locklyft-spabad

Locklyft Universal Nedsänkt

Locklyft Universal

Locklyft-spabad-pro-extra

Locklyft Pro X-tra

Locklyft-spabad-Pro

Lockflyft Pro

Wifi och ljud

Givetvis finns det tillval för teknikfantasten! Det är möjligt att köpa till både ljud och wifi-styrning till våra spabad.

På valfri våglängd

Varför ska bara Näcken få sitta i badet och spela musik? Nu kan du bjuda in Lady Gaga, Beethoven eller Elvis till ett dopp. För att alla sinnen verkligen ska få sitt har vi skapat möjlighet att lägga till ett högkvalitativt ljudpaket. Du gör ditt tilläggsval när du beställer ditt spa, så ser vi till att det är installerat och klart vid leverans. Med ljudanläggning sätter du rätt våglängd på stämningen i baljan från början. Upplevelsen  blir total.

Med Premium Soundsystem ingår en kraftfull subwoofer och två stycken transducers som gör hela badet till en resonanslåda. En teknik som gör att musiken både hörs och känns.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter