Frågor & svar

Svenska Bad

Spabad för vårt nordiska klimat

Svenska Bads spabad är utvecklade för att klara det skandinaviska klimatets mest extrema växlingar. Spabaden är tillverkade i de mest stryktåliga materialen, marknadens effektivaste isolering och den senaste tekniken för rening.

Spabad från Svenska bad

Spabad speciellt framtagna för vårt nordiska kalla klimat. Det betyder att vi har en unik och djup kunskap om material, teknik och konstruktion. Vi arbetar dagligen målinriktat med design, ergonomi och miljövänlighet. Allt för att ditt spabad ska vara en ren njutning och en bra badupplevelse.

Dallas
Dallas XL
Denver
Earl
Vancover

Dallas

Spabad Dallas med vit insida och grå utsida.

Tekniska specifikationer

DALLAS

Runda badet Dallas blir mittpunkten i familjehänget. Gott om plats och fyllt med sköna funktioner och 33 masserande munstycken. Ett välisolerat lock och fullskummad konstruktion gör Dallas väl anpassat för det nordiska klimatet. Trappa ingår i priset.

Tillgängliga färger

Vit

Dallas XL

Spabad Dallas XL med vit insida. (PNG)

Tekniska specifikationer

DALLAS XL

Extra rymliga Dallas XL har alla sköna funktioner som Dallas, men extra rum för ett par glada badare till. Här kan man bjuda in både farmor och farfar till ett dopp i det blå! Välisolerade lock och fullskummad konstruktion, anpassat för de nordiska klimatet. Trappa ingår i priset.

Tillgängliga färger

Sterling Silver

Denver

Spabad Denver med svart insida och grå utsida.
Spabad Denver med svart insida.

Tekniska specifikationer

Denver har två sköna ligglounger, och dessutom både vattenfall och ett stämningshöjande LED-ljus. Här njuter du till fullo med nära och kära. Ett kvalitetsbadkar som precis våra andra bad har ett välisolerat lock. Kyl drycken, duka upp tilltugget bredvid, och sjunk ned i vattnet.

Tillgängliga färger

Vit

Svart

Earl

Spabad Earl med vit insida. (PNG)
Spabad Earl med vit insida och grå utsida. (PNG)

Tekniska specifikationer

Earl är en äktsvensk, rymlig och mångsidig storsäljare. Här badar hela familjen tillsammans, en kan sträcka ut sig i liggloungen medan de andra fem njuter av härlig massage i sittande läge. Earl är troligtvis marknadens bäst isolerade spabad.

Tillgängliga färger

Vit

Svart

Vancover

Spabad Vancouver med svart insida.
Spabad Vancouver med svart insida och svart utsida. (PNG)
Spabad Vancouver, med svart insida.

Tekniska specifikationer

Med Vancouvers Accu-pressure sits och kroppsformade ligglounger kan du njuta maximalt. En äkta vattenterapi som gör att du slappnar av och ökar cirkulationen i kroppen. I Vancouver finns det gott om plats. Två ligglounger och fyra sittplatser ser till att ni kan vara många som njuter i badet.

Tillgängliga färger

Vit

Svart

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra spabadsexperter!

KONTAKTA OSS SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN