Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Pooltyper

Rätt pooltyp för dig och din trädgård

Ingen trädgård är den andra lik – alla har sina unika förutsättningar och möjligheter. Vilken poolmodell passar dina egna önskemål och förutsättningar. Poolmodellerna skiljer sig åt på flera sätt där vissa är självbärande och går att montera ovan mark medan vissa ska grävas ner helt och hållet. Vi ger dig möjlighet att installera och montera poolen själv, eller anlita oss att utföra monteringsarbetet.

THERMOPOOL

GJUTA

För dig som söker en kraftfull och stabil pool rekommenderar vi vår pool GJUTA. Gjutapoolen byggs med block och armeras efterhand de byggs upp. Under uppbyggnaden görs uttag för ingjutningsdetaljer. När väggarna är färdigmonterade fylls dessa med betong. Poolstorleken är flexibel och kan anpassas helt efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar.

GLASFIBER

FORMA

Vår klassiska glasfiberpool håller en mycket hög kvalitet och är redan FORMAD och klar, vilket snabbar på byggtiden. Den har en robust konstruktion och är enkel att installera. Så är du på jakt efter en färdig, hållbar pool med lång livslängd är detta ett mycket bra alternativ.

PP-POOL

KOMPLETT

Vår poolserie KOMPLETT är en badfärdig pool. Den levereras som ett komplett poolpaket med balja, teknikrum, ingjutningsdetaljer, belysning, rördragning samt poolskydd. Förutom snabb installation garanterar materialet polypropylen en lång hållbarhet, goda hygenförhållanden och ett säkert miljöval.

BYGG SJÄLV

FIXA

Den här prisvärda trädgårdspoolen är perfekt för dig som vill bygga din egen pool i trädgården eller integrera den i altandäcket. Den är enkel att FIXA i ordning på egen hand med tydliga monteringsanvisningar som följer med i en steg-för-steg-guide.

Redo att förverkliga drömmen

Kolla in våra färdiga poolpaket eller bygg din egen i vår poolkonfigurator

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter