Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment
spabad

Nordpool

ett spabadsalternativ för alla

Spabad för det nordiska klimatet

Nordpools filosofi är ganska enkel – alla ska ha råd med ett utomhusspa oavsett storlek på plånbok! Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till hög kvalitet och driftsäkerhet. Nordpool designar och producerar spabad som anpassats till det nordiska klimatet. Samtliga spabad är utrustade med en 3-skiktsisolering samt separat cirkulationspump för lägsta energiförbrukning, rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten. Varje kar har en amerikansk XL60 installerad, en garanti för ett fräscht och säkert badvatten. I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi förmånliga finansieringsalternativ.

NORDPOOL

Sarek är badkaret för er som gillar att umgås. Med sina 6 platser, varav två för liggande, finns det plats för både familj och vänner.

Pris från: 69 900 kr

nordpool

Tor

Tor har plats för hela familjen med sina 6 platser, varav en är liggande. Det är dessutom ett av marknadens djupaste kar.

Pris från: 79 900 kr

nordpool

Idun maximerar komforten med sina 6 sittplatser varav 2 ligglounger. 36 kraftfulla munstycken ger dig en lika lugn som skön stund i badet.

Pris från: 89 900 kr

nordpool

Ett massagemonster som har hela 57 munstycken! Abisko har plats för 6 badande, varav två liggande, och en sittande helkroppsmassage.

Pris från: 89 900 kr

nordpool

Oden är Nordpools flaggskepp. Med hela 57 kraftfulla munstycken, 7 platser varav 2 liggplatser har alla badande garanterat en skön stund.

Pris från: 99 900 kr

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter