Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

GJUTA

THERMOPOOL

Varför ska jag välja poolen GJUTA?

För dig som söker en kraftfull och stabil pool rekommenderar vi vår pool GJUTA. Gjutapoolen byggs med thermoblock och armeras efterhand de byggs upp. Under uppbyggnaden görs uttag för ingjutningsdetaljer. När väggarna är färdigmonterade fylls dessa med betong.

Poolstorleken är flexibel och kan anpassas helt efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar.

6 anledningar till varför du ska välja GJUTA

  • Vår mest stabila poolstomme
  • Passar alla markförhållanden
  • Flexibel lösning med flest valmöjligheter
  • Utformas med themoblock, armeras och gjuts
  • Kan byggas helt i eller ovan mark
  • Insidan kläs med liner som finns i olika färger och mönster

Hur bygger man en GJUTA-pool?

Att bygga thermoblockpoolen GJUTA klarar du själv om du är händig. Det går även att delvis eller helt att köpa tjänsten av oss. Om du väljer att bygga själv så följer en manual.

Först gjuts en platta med isolering och armering. Därefter monteras armeringsjärn och thermoblocken staplas på varandra. Bräddavlopp, belysning och inlopp monteras in i thermoblocken under tiden och limmas med fogskum. Innan gjutningen monteras linerlist runt hela stommen och hela poolen ska stöttas upp runt om innan det är dags att gjuta poolväggarna. När formen är gjuten så återstår eventuell montering av trappa och därefter hängs linerduken.

Bygg din pool

I vår poolkonfigurator kan du bygga din drömpool och se alla val och tillbehör

Hur länge håller en GJUTA-pool?

Hur länge en Thermopool GJUTA håller beror på flera faktorer såsom kvaliteten på installationen, den specifika miljön där poolen installeras och hur väl den underhålls över tid.

GJUTA är en poolmodell designad för att leverera imponerande hållbarhet och lång livslängd. Dess konstruktion och materialval bidrar till att den kan stå emot tidens tand och med rätt skötsel kan dess livslängd vara minst 100 år. Det är dock viktigt att komma ihåg att denna livslängd förutsätter regelbundet underhåll, inklusive byte av liner, vilket vanligtvis rekommenderas var 15:e till 20:e år.

Med rätt skötsel och underhåll, kommer din GJUTA-pool att förbli en tillgång och möjlighet till njutning i din trädgård i många år framöver.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter