Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

KOMPLETT

PP-Pool

Varför ska jag välja poolen KOMPLETT?

Vår poolserie komplett är en badfärdig pool. Den levereras som ett komplett poolpaket med balja, teknikrum, belysning, rördragning samt poolskydd. Förutom snabb installation garanterar materialet polypropylen en lång hållbarhet, goda hygenförhållanden och ett säkert miljöval.

5 anledningar till varför du ska välja KOMPLETT

  • Extra stark polypropylenpool
  • Snabbast installationstid
  • Välj storlek och färg efter dina behov och önskemål
  • Levereras komplett med allt installerat
  • Pooltäckning ingår

Våra färdiga poolpaket

Hos oss hittar du flera färdiga poollösningar med möjlighet till allt-i-ett-leveranser och installation. Ett lika enkelt som smidigt sätt att komma igång med poollivet.

Innovativ teknik med många fördelar

PP-poolen är gjord av fasta polypropylenplattor med hög mekanisk hållfasthet och beständighet mot väderförhållanden. Med hjälp av en teknik för diffusionssvetsning kombineras dessa PP-plattor med varandra. Tack vare specialmaskiner och granulerad vätskemassa får vi en platta med en tjocklek på 6-15 millimeter.

En annan fördel med PP-materialet är att det tål både höga och låga temperaturer. Detta gör att vatten som uppvärms till hög temperatur inte kommer att deformera poolen eller orsaka osmos. Med en temperaturbeständighet från -40° till +70° kan PP-poolen hantera både kylslagna vintrar och tropiska somrar.

Komplett 6x3

Komplett 7x3

Tekniska specifikationer

Polypropylenpool med dimensionerna 6,00m x 3,00m x 1,50m tillverkad av 88mm PP-platta. Trappor vid kortsidan och en bänk i mitten. Kommer även med teknikrum.

Tekniska specifikationer

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter