Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

FORMA

GLASFIBERPOOL

Varför ska jag välja en FORMA-pool?

Vår klassiska glasfiberpool FORMA håller en mycket hög kvalitet och är redan FORMAD och klar, vilket snabbar på byggtiden. Den har en robust konstruktion och är enkel att installera. Så är du på jakt efter en färdig, hållbar pool med lång livslängd är detta ett mycket bra alternativ.

4 anledningar till varför du ska välja FORMA

  • Stabil glasfiberpool med flera lager vinylester och glasfiber
  • Finns i flera olika modeller
  • Välj storlek och färg efter dina behov och önskemål
  • Snabb och enkel att installera i din trädgård

Varför vinylester och glasfiber?

Den största fördelen med vinylesterpooler är att de består av endast ett element och deras yta är jämn. I pooler som är gjorda i armerad betong och polypropen finns svetsar och fogar. För att minska värmeförlusten är våra pooler isolerade med polyuretanskum. Detta lager är nödvändigt eftersom det inte bara håller vattentemperaturen utan skyddar även poolen mot mekanisk skada från utsidan. En vinylesterpool kallas ofta plastpool av kunder. Sanningen är att trädgårdspooler av denna typ har inget att göra med plast. De är gjorda av gelcoat, harts och glasmatta.

Installationstiden för en FORMA-pool är snabb jämförelsevis med många andra pooltyper. Den måste monteras nedan marknivå och när poolen levereras så ska grävning, dränering och bärlager vara klart. Poolen levereras med kranbil och så snart poolen är på plats går det bra att återfylla poolen med återfyllnadsmaterial och fylla den med vatten successivt.

BYGG SJÄLV

FIXA

Den här prisvärda trädgårdspoolen är perfekt för dig som vill bygga din egen pool i trädgården eller integrera den i altandäcket. Den är enkel att FIXA i ordning på egen hand med tydliga monteringsanvisningar som följer med i en steg-för-steg-guide.

Våra färdiga poolpaket

Hos oss hittar du flera färdiga poollösningar med möjlighet till allt-i-ett-leveranser och installation. Ett lika enkelt som smidigt sätt att komma igång med poollivet.

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter