Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Varför ska jag välja svetsad liner?

Liner eller poolduk är en otroligt viktig del när det kommer till poolens utseende och hur vattnet speglar sig. På våra butiker hittar du det senaste inom liner – premium svetsad liner med 3D struktur. Nedan kan du läsa mer om svetsad liner samt fördelarna med det.

Svetsad Liner

Vår premiumliner svetsas på plats och skapar en drömlik pool av högsta klass. Tack vare dess tjocklek på 1,5 – 1,7 mm förlänger vi livet på din liner med det dubbla samt gör den tåligare mot UV-ljus och kemikalier som finns i poolen. Genom att svetsa din liner får den snyggare detaljer i poolen och du slipper “påskänslan” som en vanlig liner oftast ger. Unikt för vår liner är 3D-strukturen, något vi är unika med.

Kollektioner

Hos oss hittar du tre olika kollektioner av våra premiumliner med över 14 olika färger och mönster. Botanisera bland det olika alternativen och hitta inspiration för din pool. Alla våra butiker erbjuder rådgivning så att du ska kunna hitta hitta den perfekta liner för dig och din pool.

Stonetile Range

Nyhet 2023! Stonetile Range har ett sten-inspirerat utseende utav större plattor som ger en unik känsla i poolen

StoneFlex

Inspirationen till StoneFlex baserar sig på olika bergarter. Tack vare det är 3D strukturen väldigt tydlig, något som ger din pool en extra lyxig och modern stil.

Matrix

Matrix tar mosaikliner till nästa nivå tack vare detaljarbetet och färgerna. Detta sortiment ger ett otroligt fint skimrande effekt i poolen

Mer information om liner

Hitta mer information om våra liner och jämför alla färger och mönster

Renovering av pool

Ett av de vanligaste renoveringsarbeten när det kommer till pool är linerbyte. På Svenska Pool & Spa rekommenderar vi att byta liner var 10e år. Detta påverkas självklart efter hur poolen har underhållits. Genom att uppgradera till platssvetsad liner förlänger du livet på din liner med upp till det dubbla. Kontakta din närmsta butik för mer information och rådgivning kring linerbyte
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter