Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

Poolrenovering

Pool i vintervila? Perfekt läge att byta liner och se över system

Vintertid är bästa tiden att renovera, uppgradera och underhålla poolen. Även om badsäsongen kan verka långt borta är det bäst att börja i tid. Vi har kunskapen, erfarenheten och alla produkter du behöver för att göra din pool redo för ännu en badsässong.

Funktionella förbättringar

Att se över pooltekniken årligen brukar leda till att både bättre vattenkvalitet och optimerade driftkostnader – och, ja, härligare bad. Pumpsystem, filter, lampor och poolvärmare mår bra av årliga genomgångar och, mellan varven, även uppgraderingar eller utbyte.

Vi hjälper dig rätt med både översyn och eventuella uppdateringar av din pool.

Dags för linerbyte

Funktionella uppdateringar i all ära, estetiken är också viktig. Det kan handla om ny belysning, uppdatering av detaljer och tillbehör som ger poolen ett fräscht utseende och intryck. Är du en av alla som har liner i poolen? Höst, vinter och vår är perfekt tid att byta!

Man brukar säga att en liner håller i ungefär 10 år. Efter ett decennium med samma liner kanske det är dags att byta för att få en visuell uppdatering och ny känsla i poolen. Kanske har du målat om huset, ändrat om i poolmiljön eller trädgården då behövs en liner som passar. Din smak kan även ha förändrats – linerfärgen som var så härlig för 10 år sedan kanske känns lite gjord och tråkig.

När du byter liner är det både smart och kostnadseffektivt att byta andra pooldetaljer i samma veva. Bräddavlopp, packningar till lampor är bra exempel på sådant som är lämpligt att byta när linern byts. Vill du göra uppdrageringar i poolen – ny trappa eller kanske en jet-stream är det också läge att installera dessa i samband med linerbytet.

Nedan ser du våra populäraste linerdukar – vilken blir din nya favorit?

Mer information om liner

Hitta mer information om våra liner och jämför alla färger och mönster

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter