Skräddarsydd drömpool
Snabb leverans
Brett poolsortiment

7 tips till dig som ska köpa spabad!

Vad ska man tänka på när man ska köpa spabad?

Att köpa spabad kan till en början verka som att ge sig in i djungeln. Det behöver inte vara så krångligt! Det bästa sättet att bestämma vilken modell som passar er är att testa er fram! Vi ger svar på era frågor och funderingar.

BADBEHOV

Hur många platser?

Vi rekommenderar antal platser efter dagligt bruk. Visst är det trevligt med stora tillställningar när skratten ekar och badet bubblar i brus med champagnen, men det är främst vardaglig användning som ni bör fokusera på. Är ni oftast två stycken som badar så kan ni fundera på om det räcker med en liggplats eller om ni båda vill ligga i en lounge samtidigt.

BADDJUP

Utformning

Samtliga av våra modeller har skålade sittbrunnar och bra baddjup. Vår Nordpoolserie med Tor, Idun och Oden passar er som är lite längre i kroppsbyggnaden. Under vinterhalvåret är det skönt att komma ner ordentligt med axlarna under den varma vattenytan.

HJÄRTERUM

Vilken storlek?

När ni bestämt er för hur många platser ni är i behov av är det dags att välja vilken storlek som passar in på kravprofilen. Är ni vanligtvis fyra eller fler rekommenderar vi våra familjära storlekar från 2.20 och uppåt.

TESTA ER FRAM

Provsitt

Vi rekommenderar er att provsitta de olika modellerna som vi har i butiksutställningarna. Då får ni en känsla för såväl komfort och storlek som färg och material.

UTSEENDE

Design

Våra modeller har en standarddesign med naturnära mörk utsida och en vit insida. Samtliga modeller går att få med svartmarmorerad insida. Det är enbart modeller från Svenska Pro-serien som erbjuder fler alternativ för färg på kabinetten.

MASSAGE

Jetstrålar

Antalet munstycken i våra spabad är anpassade efter modell och serie. Det går att justera trycket med hjälp av rattar på spabadets övre kant.

LEVERANS

Ett spabad kommer lastat!

Leverans av spabad kan ske på olika sätt. Vanligtvis vill kunden ha hemleverans till tomtgräns. Spabadet levereras då på högkant på en pall. Kontakta den butik som levererar ditt spabad för att se vilket leveranssätt som passar bäst.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som att du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn än.

Bläddra bland produkter