Möbler från Hillerstorp

Utemöbler som förgyller din trädgård.

Om du blundar kan du nästan känna doften från rosorna som klättrar uppför rosenbågen nedanför altanen. Höra fåglarna kvittra i toppen av rönnbärsträdet. Känna vårsolens första strålar värma ansiktet när du sitter och avnjuter eftermiddagskaffet. Sorlet från grannens grillfest något kvarter bort. Alla dessa intryck som gör sommarhalvåret så speciellt. De små pusselbitarna som tillsammans bygger dina husdrömmar. Det är på grund av detta Hillerstorp skapades. För att bidra med utemöbler som förgyller ditt utomhusliv.

Svenska produkter i hög kvalitet

Hillerstorp har levererat husdrömmar sedan 1929 och idag har de växt till Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Men hjärtat har aldrig lämnat de småländska skogarna. Med möbler från Hillerstorp förgyller du din trädgård med nästan 100 år av svensk hantverkstradition. Tänk på alla människor som har varit inblandade i processen för att just du ska kunna sitta där och blicka ut över trädgården. Generation efter generation har tillsammans arbetat fram de loungemöbler som idag står på altaner över hela Sverige.

Sällskap firar tillsammans på en matgrupp från kollektionen Days från Hillerstorp

DAYS

Här hittar du smarta möbler när det gäller både formgivning och funktion. Möbler som passar där utrymmet är litet men upplevelsen alltid ska vara stor. DAYS är kollektionen för dig som vill komma igång med utomhuslivet och kunna njuta under sommarhimlen. Möbler som passar den lilla altan på landet. På balkongen i stan. Nere på bryggan vid sommarstugan. Välkommen till DAYS.

Loungegrupp Oxelunda från Hillerstorp. Fokus på bordskant med glas på serveringsbricka.

LIVING

Utemöblerna i kollektionen LIVING passar platser där utomhuslivet ska vara lika bekvämt som avslappnat elegant. LIVING är utemöbler som man vill sitta i under långa stunder. Här blandas spännande materialkombinationer och rena linjer med inbjudande, modernt formspråk. Låt möblerna från kollektionen bli en kompanjon till den moderna villan eller det minimalistiska sommarboendet. Låt LIVING bli en del av din trädgård.

Matgrupp Småland från Hillerstorp, ståendes på grusgång framför en röda stuga

SMÅLAND

I kollektionen hittar du tidlösa, moderna klassiker som är tillverkade i hjärtat av småländska Hillerstorp. SMÅLAND är skapade av oss, hos oss. Utemöblerna är en av sommarens mest trogna vänner som du kommer att trivas i under många långa utomhussäsonger. Trämöblerna har sina rötter i svensk möbeltradition och är byggda i norrländskt FSC-certifierad kärnfuru.

Hillerstorp – ett hållbart val

En investering i Hillerstorps utemöbler ska också vara en investering i en hållbar framtid. Produktionen av Hillerstorps produkter startade i Småland men idag är verksamheten kompletterad med produktion både i Europa och i Asien. Det ställer stora krav på hållbarhet genom hela kretsloppet. Alltifrån tillverkning och logistik till leverans och användande. Därför driver Hillerstorp sin verksamhet med miljö och hållbarhet i både tanke och handling. Ett hållbart och ansvarsfullt brukande av skog är viktig faktor och där har Hillerstorp idag ett flertalet kvalitet- och miljöcertifieringar i ryggen. Bland annat tillverkas deras trämöbler av FSC®-certifierad norrländsk kärnfuru, vilket är ett ekologiskt, förnybart och klimatsmart materialval. För varje träd som avverkas i Sverige planteras minst två nya. Låt den norrländska skogen leva vidare i ditt hem. Låt den förgylla ditt utomhusliv.

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Våra experter kan hjälpa dig!

Kontakta oss Skicka offertförfrågan

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.