THERMOPOOL

Thermoblockpoolen är ett bra val för dig som vill bygga själv och är lite händig. Poolen är enkel att bygga, har lång livslängd och en fantastisk värmeisolation (k-värde 0,29). Den kan placeras helt eller delvis nedgrävd, eller fristående ovan mark. Thermoblock­poolen är därför ett utmärkt val till sluttande tomter, eller inbyggd i altanen.

Nu ingår både ledlampa och vårt nya breddavlopp lyx vilket gör att vattenytan kommer bara 3-4 centimeter från poolsargen i våra poolpaket.

Isolationsförmågan utklassar andra typer av pooler. I och med att värmen hålls lite längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden av poolen reduceras. Tillsammans med en värmepump och ett pooltak kan du bada under stora delar av året. Läs mer om våra pooltak här

Thermoblocken gör poolbyggandet enkelt, tack vare en välbeprövad konstruktion sätts blocken snabbt och lätt ihop. Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. 

En av de detaljer som mest påverkar poolens utseende är linern (poolduken). Det finns fler färger och mönster att välja mellan. Linern hängs i när betongen har härdat och går att byta ut senare om du vill förnya din pool.

Genomskärning av thermopool

 

Fördelar med poolen

Flexibilitet i form och längd

Kan placeras nästan var som helst

Bra isolering

Tillgängliga färger

Ljusblå

Vit

Sand

Blå

Grå

Persia Grey/Blue

Persia Blue

Persia Black

Persia

Sand

Carrara

3 x 6 

Poolpaket från

54 900:-

3,5  x 7

Poolpaket från 59 900:-

4  x 8

Poolpaket från 64 900:-

5  x 10

Poolpaket från 84 900:-

Nyhetsbrev

Hjälp

Butiker

För kontaktuppgifter och öppettider klicka på din stad

Betalningsalternativ

Leverans

Trygg e-handel

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Svenska pool & spa