Frågor & svar

Vill du ta ett dopp hemma i sommar?

Kom igång med dina pooldrömmar här

LÄS MER

Är du redo för vintern?

Vi hjälper dig att vinterstänga din pool

LÄS MER

Hur ser elförbrukningen ut för ditt spabad?

Läs mer om våra tips samt hur du gör ett energieffektivt köp.

LÄS MER

Välkommen till Svenska Pool & Spa!

Välkommen till din leverantör av kompletta pool- och spalösningar. Vi finns på ett flertal orter runtom i Sverige så att service och kunskap ska finnas nära dig som kund. När du köper en pool eller spabad av oss ger vi alternativ som passar dina personliga önskemål. Vårt standardsortiment har hög kvalité och det finns utrymme för dig att sätta din egen prägel på ditt pool- och spaområde med de tillval av produkter som vi erbjuder. Välkommen hit!

Tips från Svenska Pool & Spa!

 

Rektangulär pool på altan vid vitt hus

Att köpa pool

Att bygga pool är ett stort beslut och någonting som hela familjen kommer att ha användning för i många år framöver. Därför är det viktigt att du tar god tid på dig när du väljer hur poolen ska utformas, alltifrån storlek och form till detaljer och utseende.

8 STEG TILL ETT POOLKÖP!

Vy högt ovanfrån över pooltaket Ellipse

Att köpa pooltäckning

När det kommer till pooltäckning kan man välja mellan pooltak och poolskydd. Hur vet man vilken man ska välja? Vi tipsar om fyra saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa pooltäckning – form, utrymme, funktion och design.

HUR VÄLJER MAN POOLTÄCKNING?

 

Två personer i spabad vid havet

Att köpa spabad

Att köpa spabad kan till en början verka som att ge sig in i djungeln. Men det behöver inte vara så krångligt! Det bästa sättet att bestämma vilken modell som passar er är att testa er fram! Vi ger svar på era frågor och funderingar samt vad som kan vara bra att tänka på.

7 TIPS INFÖR ETT SPABADSKÖP!

 

Pooltaket Meridian från sidan

Pooltäckning året om!

Ett pooltak bibehåller poolvärme, kemikalier samt skyddar från smuts. Det går även att använda som vintertäckning och ni slipper bära på plåtar när vintersäsongen nalkas. Vi har flera modeller med både låg och hög profil!

LÄS MER

Loungegrupp under tak på pooldäck vid pool

Tillbehör som förgyller ditt poolliv

Sätt en personlig prägel på din pool med pooltillbehör. Botanisera bland tillbehör som liner, kantsten, trappor och rostfria detaljer. Kanske vill du också ha det lilla extra med en Jet Swim?

LÄS MER

Personal och kund vid kassan i en Svenska Pool & Spa-butik

Välkommen in i våra butiker!

Svenska Pool & Spa finns på ett flertal orter runtom i Sverige, från Halmstad i söder till Piteå i norr. Våra butiker är byggda med stilfull design och inspirerande miljöer där våra pool- och spabadsexperter hjälper dig att hitta det du söker. Välkommen!

HITTA DIN NÄRMASTE BUTIK

Personal i en Svenska Pool & Spa-butik samtalar vid ett spabad

Bli en del av SPS

Vi har ett etablerat nät av leverantörer som stärker vår prisbild och leveranssäkerhet. Med våra många butiker i franchisenätet har vi en bred kunskapsbas och utbyte av erfarenheter och kompetens inom branschen. Driver du ett befintligt poolföretag och är intresserad av att ansluta till vår kedja är du välkommen att kontakta oss för att bli en del av vår franchise!

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra pool- och spabadsexperter!

KONTAKTA OSS SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN