VÅRA POOLTAK

Tänk på säkerheten! Ett  pooltak håller både smuts och obehöriga borta från poolen. Dessutom sparar det på både kemikalieförbrukning och värme.

TAKMODELLER

Orbit 1.png
ORBIT
Horizon 2.png
HORIZON
Eclipse 1.png
Skyline 1.png
ECLIPSE
SKYLINE
Panorama 1.png
PANORAMA
GRAVITY
NYHET!
AREA SPA
areaspa.png
Väderbeständigt.png

VÄDERBESTÄNDIGT

Våra pooltak harmoniserar med omgivningarna och smälter in i landskapet. Hela takets glas tillverkas antingen av fast polykarbonat (klarglas) som har hög motståndskraft mot slag, eller kammarpolykarbonat (kanalplast) som är ett lätt och styvt material med mycket goda egenskaper

Alla tätningar är tillverkade av gummi som är resistent mot UV-strålning och poolkemikalier. 

Pooltakens hjul är ett separat element och monterat inuti profilen. Hjulet är inte nitat från utsidan

Pooltakens sektioner rör sig på specialdesignade skenor.  Konstruktionen är baserad på en profil där hjulen rullar samt dubbla block och en krok som säkrar sektionerna. Noggrant utvalda delar av högsta kvalitet används vid tillverkningen av våra tak. 

SÄKERHET

1.

Oroa dig inte för någonting! Nyckelns unika form gör att ingen kan öppna dörren utan den.

2.

Stiftet - när det är utökat - röd färg (meddelar att dörren är öppen) - tryck bara på den för att stänga.

3.

Montering av hålproppar - tappat nyckeln? Inga problem - Du kan enkelt demontera handtaget.

najnowoczesniejsze-pokrycia-basenowe-bas

Öppning tak

Öppning dörr

ORBIT

Orbit är en extremt populär, bekväm och praktisk modell med en halvrund form. Tack vare detta tak kan du enkelt förlänga badsäsongen. Taket är motståndskraftigt mot olika väderförhållanden och hjälper till att hålla poolen ren. Anpassad skenstruktur gör höljet enkelt att stänga och öppna. 

Vårt pris från: 66 920:-

Ord pris från: 83 650:-

 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

HORIZON

Detta tak harmoniserar med omgivningarna och smälter in i landskapet. Vårt mest populära pooltak med en mellanhög profil. Taket har en funktionell design som går att bada under utan att det skymmer utsikten över trädgården.

Vårt pris från: 66 920:-

Ord pris från:83 650:-

 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

ECLIPSE

Undrar du vilket tak du ska välja? Lågt eller högt? Den perfekta lösningen för dig. Taket har en mycket distinkt form, intressant linje och en delikat kurva. Modern och elegant design ger din trädgård attraktivitet och prakt.

Vårt pris från: 82 920:-

Ord pris från: 103 650:-

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

SKYLINE

Vårt mest exklusiva pooltak. Skyline har lägst profil i vårt utbud av tak. Detta tak kommer att skapa en unik design och stil i din trädgård med sin slimmade design. 

Vårt pris från: 96 920:-

Ord pris från: 121 150:-

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

PANORAMA

Lyx och komfort i ett. En attraktiv form av pooltak med möjlighet att justera höjden efter ert behov upp till 2,5 m. En extremt lyxig design! Du kan bekvämt röra dig runt poolen under taket.

Pooltak från: 91 920:-

Ord pris från: 114 900:-

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

GRAVITY

Modernt och det lägsta pooltaket vi kan erbjuda. Den fyller perfekt sin roll och påverkar inte samtidigt harmonien i din trädgård. Tack vare den förstärkta XL-profilen består varje modul endast av två stödprofiler. Detta tillför design och enkelhet. Fyllning med massivt polykarbonat 6 mm. Den minsta modulen är bara 16 cm hög.

Pooltak från: 109 920:-

Ord pris från: 131 900:-

 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

AREA SPA

 

AREA SPA

Nyhet för i år! En tveklös fördel med denna modell är den utökade möjligheten att använda ert spabad även på kallare och vinterdagar när vinden piskar. Den invändiga höjden kan fås upp till 2,25 m, vilket gör att du kan röra dig fritt under taket. Det går att anpassa dimensionerna efter dina behov.

Area Spa från: 79 900:-