Frågor & svar

KOMPLETT

PP-Pool

Varför ska jag välja poolen KOMPLETT?

Vår poolserie komplett är en badfärdig pool. Den levereras som ett komplett poolpaket med balja, teknikrum, belysning, rördragning samt poolskydd. Förutom snabb installation garanterar materialet polypropylen en lång hållbarhet, goda hygenförhållanden och ett säkert miljöval.

Varför polypropylenpool?

Med en PP-pool i trädgården kan du se framemot ett härligt poolliv som även tar ansvar för miljön. Polypropylen är ett homogent material och en typ av plast som garanterar lång hållbarhet, goda hygienförhållanden och som är säkert för miljön. PP-poolen är isolerad och förstärkt med polyuretanskum samt resistent mot väderförhållanden och mekaniska skador, vilket innebär att PP-poolen har en bättre isolering än andra poolkonstruktioner. Den formade poolen är även förstärkt på utsidan med en ram av samma material som på insidan, vilket gör att poolen är stabil.

PP-poolens många fördelar betyder att du kan se fram emot många, långa bekymmersfria somrar av svalkande bad i trädgården.

Våra färdiga poolpaket

Hos oss hittar du flera färdiga poollösningar med möjlighet till allt-i-ett-leveranser och installation. Ett lika enkelt som smidigt sätt att komma igång med poollivet.

Upptäck våra poolpaket

Innovativ teknik med många fördelar

PP-poolen är gjord av fasta polypropylenplattor med hög mekanisk hållfasthet och beständighet mot väderförhållanden. Med hjälp av en teknik för diffusionssvetsning kombineras dessa PP-plattor med varandra. Tack vare specialmaskiner och granulerad vätskemassa får vi en platta med en tjocklek på 6-15 millimeter.

En annan fördel med PP-materialet är att det tål både höga och låga temperaturer. Detta gör att vatten som uppvärms till hög temperatur inte kommer att deformera poolen eller orsaka osmos. Med en temperaturbeständighet från -40° till +70° kan PP-poolen hantera både kylslagna vintrar och tropiska somrar.

 

Komplett 6x3
Komplett 7x3

Komplett 6x3

komplett pool polypropylen 3x6 från sidan
komplett pool polypropylen med maskinbox

Tekniska specifikationer

Polypropylenpool med dimensionerna 6,00m x 3,00m x 1,50m tillverkad av 88mm PP-platta. Trappor vid kortsidan och en bänk i mitten. Kommer även med teknikrum.

Tillgängliga färger

Grå

Vit

Komplett 7x3

komplett pool polypropylen 3x6 från sidan
komplett pool polypropylen med maskinbox

Tekniska specifikationer

Polypropylenpool med dimensionerna 7,00m x 3,00m x 1,50m tillverkad av 88mm PP-platta. Trappor vid kortsidan och en bänk i mitten. Kommer även med teknikrum.

Tillgängliga färger

Grå

Vit

Profilbild på Christian Orselius, butikschef Svenska Pool & Spa i Motala

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra poolexperter så hjälper vi dig uppfylla dina pooldrömmar!

Kontakta oss Skicka offertförfrågan