Trappa

Bygga pool med trapp

Vid köp av någon av våra thermopooler, träpooler eller greenlinepooler så är det möjligt att välja till en invändig trapp. Alternativet är att ha en rostfri stege hängandes från kanten. De flesta av våra kunder väljer ändå att köpa till en trapp som också den kläs i samma färg som poolen med måttbeställd linerduk.

Fördelarna med att ha en trappa istället för en stege i poolen är flera. Det blir enklare och bekvämare isteg, allra helst för barn och äldre. Det är också enklare att måttanpassa poolskyddet eller pooltaket till poolen om trappan är invändig eftersom att det inte behövs någon flik eller extra hög sektion på pooltaket som tar hänsyn till en stege som sticker ut.

Våra trappor består av frigolitblock som limmas fast i poolen. På dessa lägger man färdigskurna plåtpartier som följer med trappaketet. En duk limmas sedan på plåten innan det är dags att sätta linerduken.

Trapp i befintlig pool

Om du idag är poolägare av en pool med stege och saknar en trapp så har vi även en lösning på det. Vår modell Elegance går att eftermontera i poolen utan att behöva göra ett ingrepp på poolstommen. Trappan monteras enkelt i poolens överkant och vilar sedan på poolbotten.

Elegance

Pooltrapp för eftermontage

Gaveltrapp

Hörntrapp

Romantrapp

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.