Frågor & svar

Poolskolan

Att vara poolägare har sina utmaningar, och för att underlätta har vi tagit fram vår Poolskola. Poolskolan bryter ner alla delar som det innebär att vara en poolägare, från själva poolköpet till den vardagliga driften. Dessutom går vi igenom olika problem med deras lösningar, tipsar om produkter och tillbehör som vi rekommenderar samt lyfter olika lösningar för att göra din pool så bra som möjligt.

Vitt hus med stor uteplats med pool, matgrupp, solstolar och parasoll
Poolskolan

Poolvårdsguide del 5

Vanliga frågor och problem med poolvatten.
Denna guide går igenom de 6 vanligaste problemen poolägare stöter på i sin pool, samt hur de på bästa sätt åtgärdas. Vi ger även tips på hur du enkelt kan förebygga vissa problem.

Läs mer »
Dolphin by Maytronics poolrobot vid poolkanten
Poolskolan

Poolvårdsguide del 4

Rengöring av poolbassängen är en avgörande del av poolskötseln för att säkerhetsställa en frisk och inbjudande badmiljö. Våra rengöringstips kommer förhoppningsvis göra livet som poolägare både enklare och smidigare.

Läs mer »
Kvinna vid poolkanten blickar ut över trädgården
Poolskolan

Poolvårdsguide del 3

Vägen till kristallklart vatten.
Poolvatten är otroligt känsligt för smuts och organiska ämnen. Därför är algförebyggning och flockning två begrepp som kommer vara avgörande gällande utseendet i ditt poolvatten.

Läs mer »
Blå polliner i poolvatten
Poolskolan

Poolvårdsguide del 2

Hur vill du hålla ditt poolvatten rent? Regelbunden desinfektion är otroligt viktigt för att säkerställa en hygienisk badmiljö i poolen. Likaså att välja rätt metod för just dig och din pool.

Läs mer »
Poolskolan

Poolvårdsguide del 1

Det finns fyra vitala värden som du som poolägare behöver känna till och vara uppmärksam på. Denna guide går igenom värdena, hur de vara i din pool samt vilka produkter som hjälper till att hålla balansen.

Läs mer »
Poolskolan

Backspolning av poolen

Regelbunden backspolning av sandfiltret i ditt poolsreningsverk är en av grundstenarna till en välhållen pool och inbjudande badvatten.

Läs mer »