TAKMODELLER

AURORA
PRESTIGE
ELLIPSE
UMBRA
MERIDIAN
Orbit 1.png
GALAXY
Horizon 2.png
KARLA
Panorama 1.png
Eclipse 1.png
SIGMA
Skyline 1.png
Skyline 1.png
THETA
Panorama 1.png
AURORA UP
Skyline 1.png
Orbit 1.png
MIAMI SPA
areaspa.png

VÄDERBESTÄNDIGT

KVALITÈ

BQC Elements- är en certifiering som bekräftar att rätt material och rätt val av  tillverkningsprocess  av element och färdiga produkter används i konstruktioner. Det är föremål för både massproducerade element och produkter för individuell installation. 

Våra pooltak harmoniserar med omgivningarna och smälter in i landskapet. Hela takets glas tillverkas i fast polykarbonat (klarglas) som har hög motståndskraft mot slag och är ett lätt och styvt material med mycket goda egenskaper

Alla tätningar är tillverkade av gummi som är resistent mot UV-strålning och poolkemikalier. 

Pooltakens hjul är ett separat element och monterat inuti profilen. Hjulet är inte nitat från utsidan. Taket är även tillverkat i extra starka aluminiumprofiler.

Pooltakens sektioner rör sig på specialdesignade skenor.  Konstruktionen är baserad på en profil där hjulen rullar, men även 

på dubbla block och en krok som säkrar sektionerna. Noggrant utvalda delar av högsta kvalitet används vid tillverkningen av våra tak. 

SÄKERHET

1.

Oroa dig inte för någonting! Nyckelns unika form gör att ingen kan öppna dörren utan den.

2.

Stiftet - när det är utökat - röd färg (meddelar att dörren är öppen) - tryck bara på den för att stänga.

3.

Montering av hålproppar - tappat nyckeln? Inga problem - Du kan enkelt demontera handtaget.

AURORA

Aurora är en extremt populär, bekväm och praktisk modell med en halvrund form. Tack vare detta tak kan du enkelt förlänga badsäsongen. Taket är motståndskraftigt mot olika väderförhållanden och hjälper till att hålla poolen ren. Anpassad skenstruktur gör höljet enkelt att stänga och öppna. 

 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

PRESTIGE

Detta tak harmoniserar med omgivningarna och smälter in i landskapet. Vårt mest populära pooltak med en mellanhög profil. Taket har en funktionell design som går att bada under utan att det skymmer utsikten över trädgården.

 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

ELLIPSE

Undrar du vilket tak du ska välja? Lågt eller högt? Den perfekta lösningen för dig. Taket har en mycket distinkt form, intressant linje och en delikat kurva. Modern och elegant design ger din trädgård attraktivitet och prakt.

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

UMBRA

Vårt mest exklusiva pooltak. Umbra har lägst profil i vårt utbud av tak. Detta tak kommer att skapa en unik design och stil i din trädgård med sin slimmade design. 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

MERIDIAN

Lyx och komfort i ett. En attraktiv form av pooltak med möjlighet att justera höjden efter ert behov upp till 2,5 m. En extremt lyxig design! Du kan bekvämt röra dig runt poolen under taket.

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

GALAXY

Modernt och det lägsta pooltaket vi kan erbjudanda. Den fyller perfekt sin roll och påverkar inte samtidigt harmonien i din trädgård. Tack vare den förstärkta XL-profilen består varje modul endast av två stödprofiler. Detta tillför design och enkelhet. Fyllning med massivt polykarbonat 6 mm. Den minsta modulen är bara 16 cm hög.

 

Tillgängliga färger

Antracit

Grå

 

MIAMI SPA

MIAMI SPA

Nyhet för i år! En tveklös fördel med denna modell är den utökade möjligheten att använda ert spabad även på kallare och vinterdagar när vinden piskar. Den invändiga höjden kan fås upp till 2,25 m, vilket gör att du kan röra dig fritt under taket. Det går att anpassa dimensionerna efter dina behov.

Nyhetsbrev

Hjälp

Butiker

För kontaktuppgifter och öppettider klicka på din stad

Betalningsalternativ

Leverans

Trygg e-handel

©2020 Svenska pool & spa

  • Facebook
  • Instagram