SVERIGES  BÄSTA  BADBUTIKER  POOL  •  SPABAD  •  TILLBEHÖR  •  RÅDGIVNING

Varukorgen är tom

Pooltak

Svenska Pool & Spa använder sig av 
-  Färdigmonterade tak (Orbit, Horizon, Skyline) 
-  Boxtak (Gullberg Jansson, ) ej monterade tak 

Orbit, Horizon, Skyline 

Prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet som levereras i färdigmonterade sektioner. Samtliga modeller finns i klarplast (4mm) och kanalplast (8mm). Förlängningsskenor 3,0 m ingår oavsett modell. Dessa är framtagna för att passa våra glasfiberpooler, kontakta oss för andra mått. 
Färgval: Silver eller Antraciteloxering 

Gullberg Jansson, 

Pooltak som levereras i box som byggsats eller som färdigmonterade moduler. Kanalplast (6mm) Klarplast (3mm). 
Vi har 3st standard modeller, men skulle inte just dom passa så går det att specialtillverka ett tak för just din pool.

Franskt * Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla tak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. 

Skyline

Orbit

Varför pooltak?

Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla på köpet (en solig dag kan temperaturen höjas hela 6-8 grader!). När vädret inte är gynnsamt badar du under taket och när sedan solen tittar fram skjutsas hela taket enkelt bort och du badar under klar himmel. Övriga fördelar med ett pooltak är skydd mot löv och smuts, vintertäckning, god energibesparing och att det uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

Gullberg & Jansson har ett av marknadens bredaste sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Våra pooltak har lång livslängd tack vare robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor.Samtliga modeller har mjuka och behagliga linjer och vi har varit noggranna med detaljerna. Vi har strävat efter att dölja rostfria nitar och skruvar i största möjliga utsträckning och vi har stabila lösningar för utsatta funktioner som lås och gångjärn. 

Våra två standardserier av pooltak – Nova, Nova Comfort och Stella, Stella Comfort – har dessutom utformats för att passa alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Utöver detta erbjuder vi även ett specialsortiment av pooltak. 

Samtliga pooltak är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard* och omfattas av 3 års materialgaranti. Sist men inte minst, backas våra pooltak upp av vår erkänt uppskattade aftersales-funktion. 

* Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla tak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2.

KONTAKT      HITTA BUTIK        VARUMÄRKEN        MINA SIDOR